21/10/10

La indústria de la bicicleta premia la innovació de Brompton Bicycle Ltd

Brompton Bicycle Ltd guanya el Bike Brand award d'aquest any. El passat dia 06 d'octubre, Brompton Bicycle va ser guardonada amb el Bike Brand de l'any 2010 durant la cerimònia Bike Biz Live Awards. La categoria va ser una de les que va aixecar més expectació durant la nit amb set candidats disposats a obtenir aquest reconeixement.
Emerson Roberts, Sales & Marketing Director de Brompton Bicycles, va recollir el guardó i va pronunciar un discurs breu però sincer, especialment agraït pel fet que la tasca d'una empresa britànica hagués estat reconeguda.
Katharine Horsman, directora de màrqueting, va comentar: "Encara que els nostres resultats no són tan grans com els d'altres candidats, ha estat fantàstic obtenir aquest reconeixement cap a la gran marca que és Brompton avui día.Todos estem molt feliços i amb ganes d'assumir el repte de millorar encara més. Aquesta és la guinda del pastís, en un any en què que hem obtingut, dos premis Queen's Awards. Confio que l'any 2011 serà un gran any per Brompton. "