9/12/10

Diumenge pedaleu per la Marató de TV3

La V edició de la cursa en BTT per la Marató de TV3 es durà a terme aquest diumenge, 12 de desembre, a Cabra del Camp. L’import de la inscripció va integrament destinat a la fundació que li dona suport i està organitzada per diverses entitats de Cabra del Camp. Trobareu àmplia informació i el formulari de les inscripcions a la pàgina inicial de BTT Tarragona.
Ja és apunt també la gran festa hivernal de BTT en què s'ha convertit La Pica i que, a causa de les festes decennals de Valls, aquest any s’ha d'avançar un parell de setmanes i es correrà el proper dia 9 de gener. Es per això, que en aquesta ocasió el període de inscripcions anticipades a preu reduït serà fins el 4 de desembre.
Aquest any també us podeu inscriure a la calçotada que compartiran la organització i els ciclistes que us hi hagueu apuntat.
A la informació que podeu obtenir de la pàgina inicial de BTT Tarragona sobre "LaPica", podreu veure que farem la segona edició del concurs de fotografia. També sabeu que podreu fer uns recorreguts adaptats a les vostres preferències. Si ho voleu més senzill i rodadors escolliu el circuit blau i, com sempre, us mostrarem nous senders en el circuit vermell, adreçat pels més exigents de la BTT.
Per últim recordar-vos que el proper any farem la cinquena edició de LaPica, on volem premiar la vostra fidelitat a la prova. Esperem la teva presència, venceu el fred, la mandra i au, a pedalar. No te les perdis i apunta’t ja!!
Per qualsevol dubte o aclariment sobre “LaPica” podeu escriure a lapica@btttarragona.com i sobre la pedalada de Cabra de la marató de TV3 us podeu adreçar a natalia_targa@hotmail.com.
Per altres temes relacionats amb BTT Tarragona a info@btttarragona.com