17/12/10

Probike inaugura avui una nova botiga especialitzada en running i triatló

Després de l’èxit assolit per Probike, una de les botigues amigues d'aquest bloc, durant més de vint anys en el món de la bicicleta, i per la més jove Intempèrie, en el dels esports a l’aire lliure, avui s'inaugura Probike Running+Triatló, una nova botiga multimarca de 400 m2 destinats, exclusivament, a aquestes dues disciplines. La nova botiga és molt a prop d'Intempèrie (de fet és un antic local on hi havia hagut Probike fa anys), és a C/ París, 128 (cantonada C/ Villarroel). El Telèfon és el 93 444 90 13, el lloc web és: http://www.probikert.com/ i l'adreça de correu: info@probikeRT.com
Probike R+T és un espai en el que hi haurà tot el material necessari, tant d'entrenament com de competició. Una àmplia selecció de bicicletes de triatló i carretera, 5 marques de neoprens i més de 150 models de sabatilles de córrer d'home i de dona. A més, també s'hi programaran activitats organitzades, plans d'entrenaments guiats, clínics, xerrades i molt més.
L’equip humà de Probike Running+Triatló està format per practicants habituals d'aquests esports que tenen un gran coneixement dels productes. El director serà en Carlos Roig, que posseix una gran experiència en el sector i en l’organització d’events esportius. Al servei de taller hi haurà un mecànic especialista en bicicletes de carretera i triatló.
L’horari de la botiga serà de dilluns a dissabte de10:30h a 14:00h i de 17:00h a 21:00h, i a migdia sortiran a entrenar. Us hi podeu apuntar.