11/1/11

Les televisions locals engeguen divendres la tercera temporada de Carreteres secundàries

El proper divendres, 14 de gener, a les 19.15h comença l’emissió simultània de la tercera temporada de Carreteres secundàries a totes les televisions de la Xarxa de Televisions Locals.

La plataforma de televisions locals ha creat per aquesta temporada una franja d’emissió conjunta de caràcter familiar i apte per a tots els públic. És per això que Carreteres secundàries canvia la seva emissió de la nit al capvespre. Compartirà horari amb la nova producció Furgoadictes.
Els nous capítols portaran l’espectador a rodar en bicicleta pel Poble Nou i la muntanya de Montjuic de Barcelona, la ciutat de Granollers i part del Vallès Oriental, Santa Coloma de Gramanet i el riu Besòs o Girona. Dels 13 nous programes que formaran la tercera temporada del programa, n’hi haurà per primer cop dos fora de Catalunya, concretament al principat d’Andorra. La resta d’episodis es situaran al Penedès, on el programa pedalarà en tàndem al costat dels participants a la tercera trobada d’aquestes peculiars bicicletes, la serralada de Montserrat, Igualada i la comarca de l’Anoia.
Carreteres secundàries parteix de la idea de que l’autèntic viatge comença quan et desvies de la ruta bàsica, alenteixes la marxa, obres els ulls i canvies la manera que tens de veure i entendre la vida i les transformacions del temps. Al marge hi ha històries, llocs i persones fascinants que enriqueixen la idea oficial de país, li donen una dimensió inèdita. A ‘Carreteres secundàries’ no és tant important el final de la ruta, sinó què passa pel camí i quina gent trobem.
El programa, que va començar a ser emès per la XTVL l’estiu de 209 està produït per La Quimera editora audiovisual i presentat per Rafael Vallbona.