4/9/12

Menorca, la millor forma d'acabar la temporada

A finals d’octubre els dies encara són càlids a Menorca. Si busqueu una cala a recer del vent i una bona taula, un bany i una caldereta poden arrodonir el cap de setmana com una roda de bicicleta; perquè el dies 19, 20 i 21 d’octubre torna la Volta cicloturista internacional a Menorca. Segueix conservant el seu caràcter popular en tractar-se d'una prova no competitiva.
Pedalar per Menorca te un caràcter completament diferent a tot el que hagueu pogut fer.
Són dues etapes, de 113 i 62 kms respectivament. La primera entre Maó, Ciutadella i Maó passant per Torralba d’en Salort, Alaior, Es Migjorn Gran, Ferreries, es Mercadal, Sant Climent i Sant Lluís. La segona entre Maó i es Mercadal, passant Per Fornells, i amb pujada cronometrada al temible Monte Toro i els seus tres quilòmetres a l’onze, dotze i tretze per cent.
A més, com ja ve sent habitual els darrers anys, divendres a la tard hi ha una excursió de 45 kms per als impacients. Tot pedalant s’anirà a visitar l’exposició ‘ciclisme i bicicletes’ (el potent fons d’Artur Sintes, organitzador de la prova) que hi ha a les antigues casernes d’Es Mercadal.
Homenatge al ciclisme andalús, amb la presència de Francis Cabello, Juan Martínez Oliver, Manolo Beltran i Javi Moreno, col·loqui sobre cicloturisme i el tradicional dinar final de germanor poden fer d’un cap de setmana tardoral a Menorca, uns dies inoblidables.
Al web de l’organització  (www.menorcacicloturista.com) hi trobareu tota la informació i també us hi podreu inscriure.