2/7/13

Vélo Magazine, la guia imprescindible del Tour

Amb dos números (juny i juliol) dedicat abastament a documentar El Tour de França, enguany la revista Vélo Magazine ha realitzat una autèntica proesa en el periodisme ciclista. Al quiosc de baix de tot de la Rambla, a Barcelona, els podeu trobar.

El número 508 (juny) de Vélo Magazine conté la guia del Tour d’enguany en el mateix format, contingut i paginació que la guia oficial que es dona a convidats, premsa i participants. Cada etapa te una descripció, el perfil, el mapa, els millors punts on veure la cursa, les dificultats i l’horari de pas, a més de l’opinió del ciclista francès Jérémy Roy. Després de la guia de la cursa hi ha una extensa guia dels equips participants i els seus corredors. A més la revista ofereix un pòster amb el mapa del recorregut del Tour, una peça a desar. El Vélo Magazine de juny és una peça imprescindible per tenir davant la tele abans de veure cada etapa.
El número 509 (juliol) és més dens. Amb el nom de ‘El Tour, quina història’, la revista ofereix un dossier central de 28 pàgines dedicades a la història de la cursa narrada en vint-i-una etapes. Del primer Maillot a la irrupció de la televisió passant pel control anti-dopatge o les caravanes publicitàries. A més hi ha un extens reportatge de 10 pàgines dedicat a quatre tipus de bicicleta que han fet història al Tour, un reportatge pujant el col de la Madone amb Chris Froome, una entrevista amb Laurent Jalabert després del seu greu accident i la guia personalitzada dels 198 corredors que han pres la sortida al Tour.
Per si us interessa, podeu subscriure-us a Vélo Magazine visitant la seva web.
Guia del Tour, número de juny
Història del Tour, número de juliol
Portades dels número 508 (juny), a l'esquerra i 509 (juliol) a la dreta