11/12/13

Calella recull els beneficis d'acollir la 'Volta'

El Katusha tria Calella per preparar la temporada 2014 de l'UCI World Tour. L'equip rus, un dels més prestigiosos del món, amb en Joaquim Rodríguez al capdavant, s'hi està del 8 al 19 de desembre.
Joaquim Rodríguex rebent el premi UCI World Tour 2012, el març passat a Calella
Aquesta estada els servirà per acabar de definir els objectius de la temporada, un cop confirmada la llicència Pro-Tour i la continuïtat per dos anys més, del seu cap de files, Joaquim “el Purito” Rodríguez. El de Parets del Vallès defensarà el 2014 el número 1 del rànquing de l'UCI, per segon any consecutiu, després d'una temporada que ha tancat amb el tercer lloc al podi del Tour de França, la plata del Mundial en ruta i la victòria al Giro de la Llombardia.
L'equip, que ve al complet, també l'integra el barceloní Albert Losada. A Calella, el Katusha planificarà una temporada que obriran el 2014 amb la participació al Tour de San Luís, a l'Argentina i el Tour Down Under, a Austràlia. Totes dues el mes de gener.
El Katusha ha participat a les dues últimes edicions de la Volta a Catalunya, que han sortit de Calella. L'any passat, al final de la primera etapa, “el Purito” va rebre el guardó que l’acreditava com el millor de la temporada passada. Li va fer entrega el president de l'UCI, Pat McQuaid.