21/12/13

Joaquim Rodríguez serà a la 'Volta' 2014

El guanyador per tercera vegada del World Tour Joaquín "Purito" Rodriguez, ha confirmat la seva presència al capdavant de l'equip Kathusa a la propera edició de la 'Volta', que es correrà del 24 al 30 de març 2014 amb sortida de Calella (Maresme) localitat on l'equip rus ha estat fent una estada hivernal.
Joaquim Rodríguez al podi de guanyador de la 'Volta' 2010
Durant l'acte protocolari de lliurament del guardó al primer classificat a l'UCI World Tour de 2013, que es va fer a la seu del Consejo Superior de Deportes a Madrid, el president de la 'Volta' Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris ha parlat amb el 'Purito', i aquest li ha confirmat que serà al capdavant de l'equip Kathusa a la 'Volta' de març 2014.
L'acte de lliurament dels premis UCI World Tour 2013 ha estat presidit pel Ministre de Cultura i Esports espanyol José Ignacio Wert i el President de la UCI Brian Cookson. Els guanyadors han estat Joaquín Rodriguez, per tercer cop, i l'equip Movistar Team. Alejandro Valverde ha quedat tercer a la classificació UCI World Tour.
L'any 2010 Joaquim Rodríguez va guanyar la 'Volta' a Catalunya. La seva victòria es va fonamentar en una extraordinària etapa reina on ell i en Xavi Tondo es van escapar i van entrar destacats a la meta a la Seu.