9/1/14

Santpedor i Picamoixons obren la temporada d'hivernals de bicicleta de muntanya

Aquest diumenge es corre a Santpedor (Bages) tota una clàssica, la 21èna Hivernal, i diumenge vinent a Picamoixons (Alt Camp) es fa La Pica 2014, una de les proves d'hivern més populars del país. El fred no arruga als ciclistes.

vídeo de la hivernal del Bages 2013

Cafè i brou substitueixen a les begudes fresques als avituallaments.  A la prova de Santpedor, que es fa aquest diumenge dia 12, n'hi ha 5, un d'ells amb esmorzar inclòs. El participant pot escollir entre dos circuits, de 33 i 46 quilòmetres, formats majoritàriament per corriols tècnics i divertits, però sense cap perill. El punt de sortida és a la zona de les piscines del poble, on després tothom es pot dutxar. entre les 8 i les 8.30 els participants poden començar la marxa, i a partir de les 7.30 es poden fer les inscripcions de darrera hora (20-25 €). Les anticipades (15-20 €) es fan a www.hivernaldelbages.com. Això si, hi ha places limitades a 400 participants.
La Pica, que es corre diumenge dia 19, també te dos recorreguts. El  blau (33 kms i 730 mts) i el vermell (38 kms i 1.000 mts). La sortida es farà a les 9.30 i els circuits recorren la cara sud de la serra de Miramar, la vesant que dona a l'Alt Camp. Les inscripcions es fan a www.btttarragona.com i valen 20 €. Això si, estan limitades a 500 participants per recorregut.
Hi haurà 3 avituallaments, bossa de regals, massatges i llonganissa per a tothom a l'arribada.

Que el fred no us faci deixar de pedalar.