19/1/14

Tornen els mundials de Brompton al circuit de Goodwood amb nous al·licients per a tothom

Els dies 26 i 27 de juliol es disputaran de nou al circuit de Goodwood els mundials de Brompton. Enguany, a més de la cursa del mundial, l'organització ha preparat una cursa a l'esprint i una marató no competitiva de 42 quilòmetres pels voltants del comtat de West Sussex.

Ja s'ha obert la inscripció per la més anglesa de les curses, tornant a Goodwood Motor Circuit per al cap de setmana del 26 al 27 de juliol de 2014. Tan si teniu una marca personal per a superar, o és la primera cursa de Brompton, la volta de 15 quilòmetres a aquest circuit del motor històric, és segur que serà un punt culminant de l'estiu.
Per tercer any consecutiu el Campionat del Món Brompton estarà acompanyat de dos esdeveniments: la Brompton Sprint i, a petició del públic, una no competitiva 42 quilòmetres Brompton Marathon. La Marató de Brompton inclou visites a empreses locals a la pintoresca camp de West Sussex, perfecte per als genets Brompton que no senten emoció per la caçera. O podeu competir entre vosaltres, i lluitar pel títol de Campió de la colla.
Necessites una mica d'entrenament extra? Per què no assistir a un dels molts campionats nacionals que tenen lloc a tot el món aquest any, n'hi ha més de deu entre ara i juliol. Vegeu el vídeo de llançament per tenir una mica d'inspiració i així potser ens veiem allà. I per anar agafant ganes, mireu el cvídeo promocional: