6/5/14

La bici d'en Jaume

En Jaume tenia una vella i destartalada bicicleta al porxo de casa criant teranyines. Anys enrere el pare o l'avi l'havien fet servir per anar al tros, però ara només era una ruïna que criava òxid. Ni la marca no coneixia. Amb la paciència del bon pagès la va netejar, la va pintar, va buscar les peces necessàries per posar-la en circulació i ara, orgullós del resultat, ens envia aquesta foto. És una bici senzilla i bella com el pas dels anys, com la vida de qui la va comprar per anar a trenallar.
Però això no és tot, la feinada que ha tingut en Jaume restaurant la bici tenia un objectiu: ser el diumenge 18 de Maig a la Pedals de Clip, la marxa cicloturista de bicicletes clàssiques que recorre camins i carreteres de la seva comarca.
Aeu a Sant Martí Sarroca el dia 18 i en Jaume us explicarà en persona l'apassionant aventura de recuperar aquell vell ferro colgat de rovell i pols que tenia al porxo de casa. és l'aventura de la memòria personal i familiar, la recuperació del que vam ser per a poder seguir sent millors i més lliures.
Enhorabona Jaume.