9/9/10

Els veïns no volien el carril bici

En una nova demostració de la insolidaritat veïnal habitual arreu del món (i que es coneix amb el nom de 'no al meu pati'), els veïns del Pla de l’Avellà de Cabrera de Mar NO VOLIEN que l’ajuntament fes el carril bici que veieu a les fotografies. Falta de diàleg adduien.
Es tracta d’un carril modèlic en la seva factura, el millor del Baix Maresme. Està segregat quan passa per la calçada i correctament marcat i pintat d’un color llampant i diferent quan va per damunt d’unes voreres amb molt pocs vianants. Envolta tot el barri i connecta la platja amb l’escola i l’accés a Vilassar de Mar.

2 comentaris:

Bici-Vici ha dit...

No entenc per què no el volien, com si fos una molèstia!

El tram de la primera foto està molt mal fet, està al mig d'una vorera estreta, no deixa espai als vianants i en canvi a la calçada hi ha un munt d'espai!

Anònim ha dit...

la insolidaritat veïnal habitual arreu del món ??. Hi ha exemples a d'altres països europeus que indiquen tot el contrari. S'hauria de parlar de la insolidaritat veïnal arreu de Catalunya. Per cert és usual trobar vianants desplaçant-se per carril bici pel tram de la riera, malgrat que allà l'únic que és estret; es el propi carril bici!