15/9/10

Impulsem el memorial Xavi Novell

En Xavier Novell era una persona que aspirava sempre a la llibertat, la seva i la dels seu país, potser per això s’estimava tan la bicicleta, per què pedalant sentia com la seva condició humana es feia gran i sòlida.
En Xavi va ser una víctima més de la inconsciència de molts conductors i de la falta de respecte envers el dèbil. Aquesta noticia ens va glaçar la sang ara fa un any:
Llinars del Vallès (ACN).- Aquest dimecres ha mort el ciclista que va ser atropellat ahir a Llinars del Vallès (Vallès Oriental) a conseqüència de les greus ferides que va patir. L'accident es va produir a quarts de set de la tarda a la carretera C-35 i s'hi van veure implicades dues furgonetes. La víctima era Xavier N.A., de 34 anys i veí de Sant Celoni (Vallès Oriental), on era molt conegut per la seva implicació amb les entitats culturals i socials del municipi i per la seva afició al ciclisme.
El Tourmalet va publicar en el seu moment aquest post. Ara, arran la trobada casual amb altres ciclistes blocaries, em evocat la que va organitzar la Mariona i on hi va participar activament en Xavi.
Com que alguns comentaris han vist amb bons ulls la convocatòria d’una nova trobava de ciclistes-blocaires que voldríem batejar amb el nom de MEMORIAL XAVI NOVELL, des d’aquí intentarem fer-ho.
Llencem una data: 17 d’octubre (diumenge) a les 9 del matí a l’estació RENFE de Fabra i Puig (Avinguda Meridiana) de Barcelona. Farem un recorregut tranquil d’uns 90 quilòmetres en direció a Llinars i tornant pel Maresme després d’haver travessat la serralada litoral. Eren les seves carreteres.
Reivindiquem cívicament el dret a pedalar per la carretera sense jugar-nos la vida, trobem-nos pedalant els que ja ens coneixem de la xarxa. Homenatgem Xavi Novell fent el que ens fa feliços: anar en bici.
QUI S'HI APUNTA?

3 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Haré difusión en mi modesto blog del acto y es muy posible q asista. No conocía a Xavi pero sabía q era muy querido y un personaje auténtico. En la reciente trobada de tándems estuvimos recordándolo con amigos de su club. Sienten mucho su pérdida y de la manera como fué. Gracias por organizar el acto. Nos veremos.

nikabike ha dit...

Coneixia al Xavi, vam fer un stage junts al Pirineu. És tan injust.... Faré ressó al meu blog... també "modest". Gràcies x la iniciativa.

Anònim ha dit...

Jo també ho comentaré al meu blog. En Xavi va esser un bon amic i company. el seu record sempre estarà present amb tots nosaltres.
salut i bici