6/9/10

Prohibit al pas de bicis per Montgat


En el seu afany per fer un municipi més sostenible, de vetllar per la salut dels ciutadans i facilitar-los el lleure i la mobilitat, l’ajuntament de Montgat (Maresme) ha prohibit la circulació a ‘cicles i bicicletes’ (textual) en tot un tram del passeig marítim amenaçant-los amb sancions administratives. Tot aquell que vulgui ser respectuós amb les ordenances municipals pot venir pedalant des de Badalona per un tram ‘d’ús compartit’ (ho diu un senyal) entre cotxes, aquests si que no han de patir, i bicis, i de sobte han de enfilar-se turó amunt, creuar la carretera N-II (la de més accidents de l’estat) i seguir per un carril bici pintat amb dues ratlles damunt de la vorera. Allà es veu que no molesten...
Això són criteris. No se a que espera el Govern a premiar el responsable d’aquesta niciesa.
Evidentment no hi ha ningú que faci cas als senyals. Des d’aquí promovem la desobediència; no per portar la contrària, no per atropellar cap vianant, sinó perquè les normes estúpides no s’han d’acomplir.

5 comentaris:

Ricard ha dit...

Fomentant l'esport familiar.
Al Facebook hi ha un grup
http://www.facebook.com/group.php?gid=121462097895947
Salutacions

Unknown ha dit...

Sí que n'hem de fer cas, si vas pujat a la bici la Guàrdia Urbana et fa baixar de la bici i arrossegar-la.
A mi em va passar aquest estiu, anava amb el meu fill i em van fer baixar de la bici, hi ha un GU a l'inici i un al final i si et tornes a pujar al mig del recorregut suposo que s'enfaden ...

Eva Farrerons ha dit...

M'adhereixo a promoure la desobediència, les normes absurdes no s'han de complir.
Pq nosaltres NO podem passar amb la bicicleta, i en canvi, poden passar persones passejant el gos, o bé, persones amb carrets pels nens petits, o bé, gent sobre patins; q m'ho expliquin!

Anònim ha dit...

Avui he anat desde Mataró a Barcelona i he tornat, i hi havia dos policies que et feien baixar de la bici, pero quant ja els havia passat uns 100 metres he tornat a pujar a la bici, quina norma mes absurda, normes com aquesta fan que anem endarrera, m'agradaria saber qui ha sigut el tonto del cul que ha fotut aquesta norma.

xge ha dit...

jo faig BCN/MATARO però durant temporada baixa i l'absurda idea segurament ha estat arran de diverses denúncies per poc civisme o no entendre que és un pas estret i el vianant es torna vulnerable especialment gent gran i nens amb moviments inesperats sumat als pocs reflexos dels ciclistes i potser una mica de prepotència i velocitat inadequada. Insisteixo, sóc ciclista des dels 10 anys tinc 50 i he estat testimoni de grans barbaritats per part de cliclistas incívics i suposo que ara paguem justos per pecadors. Una llástima.