1/4/11

La Cabrilenca BTT recorrerà per dissetèna vegada els boscos de Céllecs i Vallromanes

La 17èna edició de la Cabrilenca BTT, la ja clàssica pedalada de muntanya que es fa a Cabrils (Maresme), torna enguany el dia 8 de maig a les 9 del matí amb dos recorreguts, 20 i 40 quilòmetres. Els organitzadors esperen uns 1000 participants en aquesta atractiva prova no competitiva. Per aconseguir-ho han millorat diversos aspectes, però el que compta és que el recorregut, pels boscos de Céllecs i Vallromanes, al parc de la Serralada Litoral, continua essent el valor més atractiu de la marxa.

Traçat de la Cabrilenca 2011 per la Serralada Litoral

Més de 100 voluntaris col•laboren en l’eficàcia de la marxa i millorar la comoditat als participants. La prova consta de dos circuits, d'uns 20 i 42 km., aptes tant pels ciclistes habituals, com per aquells que comencen i volen gaudir de l’entorn. Per això, els dos circuits combinaran trams de pista amb altres amb més dificultats tècniques, arribant a uns desnivells acumulats de 700 i 1.500 m. respectivament
Tots dos recorreguts comencen amb l’escalada al coll de Gironella (Mútua Metal•lúrgica). Els primers en arribar-hi, tant masculí com femení guanyaran un pernil, i el segon i el tercer un trofeu commemoratiu, sempre i quan compleixen tot el recorregut llarg.
Durant el circuit estan previstos avituallaments i s'acabarà amb una botifarrada; a més, tots els participants rebran un maillot exclusiu, commemoratiu d'aquesta edició. Com a novetat d'aquest any, juntament amb la inscripció es podrà comprar el culotte a joc. El preu de la inscripció és de 20 euros.
Us podeu inscriure ja clickant aquí o dirigint-vos a la Secció Ciclista de la Societat La Concòrdia.
Un moment de l'edició 2010

1 comentari:

Borja Barbesà ha dit...

Hola Rafael, enhorabona pel bloc i pels llibres de ciclisme que t'he llegit, especialment el dels Dolomites, una zona que m'atrau poderosament.
Sóc un pobre periodista de 29 anys amant de les bicicletes i m'agradaria que li donessis un cop d'ull al meu bloc: eldiablealsturons.blogspot.com. Com explico a la presentació del mateix, és un bloc d'actualitat ciclista des d'una òptica personal i sense vocació exhaustiva. Aquesta òptica contempla que sovint es filtrin temàtiques que em són afins i que entenc que mesclen bé amb el ciclisme: cinema, literatura, música, viatges...

Enllaçaré Tourmalet al meu bloc.

Una abraçada