6/4/11

La Portals, volta a Montserrat en BTT, homenatja aquest diumenge Melcior Mauri


 Diumenge 10 d'abril tindrà lloc a Collbató la segona edició de la Volta a Montserrat en BTT - La Portals. La prova, no competitiva, ha cobert ja el límit de 1500 inscrits. Els participants acompanyaran a Melcior Mauri, que serà homenatjat en aquesta edició de la marxa que organitza el Club Esportiu Lataca, commemorant el 20e aniversari del seu triomf absolut en la Vuelta Ciclista a Espanya 1991.
Junt a Melcior Mauri estaran noms tan il•lustres com el basc Marino Lejarreta, el manresà Josep Pesarrodona, Josep Lluis Laguía Miquel Angel Iglesias, José Recio, Francesc Sala, Angel Edo, Israel Núñez, Jaume Vilamajó, Celestino Prieto, Pepe del Ramo entre altres.
Qui no podrà estar el final es Miguel Indurain que s'ha posat en contacte amb l'organització de La Portals per comunicar que degut a la filmació d'uns spots a Madrid els propers 10 i 11 d'abril, l.'impossibiliten venir aquest any a Collbató.
La Portals es una marxa oberta a tothom no competitiva, amb un recorregut de 55,600 quilòmetres i dona la volta a la muntanya de Montserrat, passant pels quatre portals d’entrada a la Muntanya de Montserrat, Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat. El mateix dia 10 d’abril també es farà la Pedalada Solidaria amb un recorregut de 10 quilòmetres aproximadament al voltant de Collbató.
La Portals es una marxa solidaria i aquest any destinarà 1€ de cada inscripció tant de La Portals com de la Pedalada Solidaria a La Marató de TV3.

1 comentari:

Carles Soler ha dit...

Allà estarem !!

Salutacions, Rafael.