25/11/16

La "Volta", a la vicepresidència de l'associació internacional d'organitzadors de curses

Rubén Peris, President de la "Volta" Ciclista a Catalunya A.E., ha estat elegit avui Vicepresident del Consell Directiu de la Association Internationale des Organisateurs de Courses Cyclistes (A.I.O.C.C.). L?elecció s'ha fet en la reunió plenària d'aquesta organització que s'ha fet a París.
Aquest organisme regula la normativa mundial per a tots els organitzadors de qualsevol tipus de cursa ciclistes. Esta presidida pel francès Christian Preudhome (director del Tour de Francia). L'elecció de Peris, únic membre de l'estat espanyol que forma part del consell directiu de l'associació, representa un gran suport per  la “Volta” a Catalunya i per al ciclisme català en general, en refermar-ne la presència a les més altes esferes de representativitat internacionals.
Des de Tourmalet donem l'enhorabona al prestigiós directiu esportiu, ànima de la "Volta" ciclista a Catalunya, que el proper any es correrà entre el 20 i el 26 de març, amb sortida a Calella (Maresme) i l'arribada tradicional al circuit de Montjuic, a Barcelona.

Ruben Peris atenent Arcadi Alibés, de TV3, moments abans de començar una edició de la "Volta"