10/6/10

Descobrir la serra de Llaberia amb BTT

El club ciclista Pratdip-l'Anjuba (Baix Camp) organitza pel pròxim dia 11 de juliol la IV edició de la Marxa BTT de Pratdip, Els Senders del Dip. El recorregut te uns 33 Km. de camins, senders, pujades, baixades, però l'organització no ha facilitat els metres de desnivell acumulat de pujada. En acabar la pedalada hi ha servei de piscina, sorteig d'obsequis i un bon aperitiu tan pels participants com pels acompanyants.
Aquesta marxa és una ocasió idònia per conèixer la serra de Llaberia, un indret generalment poc conegut per la majoria de ciclistes que no són de la zona. La serra de Llaberia es troba situada entre les Muntanyes de Prades i les Muntanyes de Tivissa-Vandellòs. Són característics d'aquesta serra els cingles calcaris molt regulars i clars. Administrativament la serra s'estén per zones dels municipis de Colldejou i Pratdip, al Baix Camp, i de Tivissa a Ribera d'Ebre, amb una elevació màxima de 918,3 metres. Gran part de la seva superfície forma part del PEIN Serra de Llaberia.
Aquest any per fer les inscripcions, es poden fer o be via web, mitjançant la central d'inscripcions http://www.bicinscripcions.cat/ i pagament amb targeta de crèdit, o be per ingrés bancari i tramesa per fax.
Podeu fer consultes a la http://www.penyaanjuba.net/