10/6/10

Els tàndems tornen al Penedès

El diumege 5 de setembre es farà la 3a TROBADA DE BICICLETES TÀNDEM al Penedès. El punt de concentració i sortida serà Sant Martí de Sarroca (Alt Penedès), des d'on es realitzarà una ruta d'una quarantena de quilòmetres per camins asfaltats, carreteres tranquil.les i contemplant un paisatge envoltat de vinyes fantàstic. La ruta tindrà lloc en plena verema i els participants podran gaudir de les olors i colors d'aquesta feina.
L'hora de trobada serà a les 9.30, per començar a pedalar cap a les 10. La zona a recórrer és força plana amb algunes pujades fàcils. Tot el recorregut està asfaltat, la majoria de la ruta passa per pistes estretes asfaltades entre vinyes, això vol dir que és apte per tot tipus de tàndems. Hi ha la possibilitat de parar a fer un esmorzar en un dels antics casinos de poble que encara queden en aquesta zona.
La intenció és mantenir la mateixa filosofia de concentració, reunir el màxim possible d'amants dels tàndems tant de carretera com de muntanya, fer un recorregut també sobre la quarantena de quilòmetres amb les nostres màquines, intercanviar opinions i fer un esmorzar.
La inscripció és gratuïta, i només cal confirmar l'assistència a en Carles Soler, ànima d'aquesta i d'altres trobades, com la de bicis plegables que esperem que es torni a fer enguany. Escriuviu a: carlessol@gmail.com.