29/6/10

OPINIÓ. Queixes a Pedals de foc 'non stop'

Arriben amb comptagotes, però de forma continua, les queixes sobre l’organització de la Pedals de foc ‘non stop’. Alguns dels arguments dels participants són la falta d’assistència mecànica als punts de control, la falta d’un vehicle escombra per als que es ressagaven per un o altre motiu i fins i tot una deficient informació respecte de la ruta. També recollim testimonis de ciclistes que feien el recorregut els mateixos dies al marge de la cursa que certifiquen les queixes i la desesperació d’alguns dels participants que, havent pagat 190 euros de drets d’inscripció, se sentien abandonats per l’organització. Fins i tot hi ha establiments dels que participen al programa de la ruta que s’afegeixen a les crítiques contra l’empresa organitzadora de Pedals. La realitats empre és polièdrica, i en una cursa de les dimensions de la Pedals ‘non stop’ sempre hi hauran interpretacions diverses de com han anat les coses. En els pròxims dies es poden succeir els comentaris a la xarxa de tota mena que poden lesionar els interessos de l’empresa que gestiona la ruta i organitza la cursa, una cosa normal si els participants / clients d’aquest cap de setmana passat se senten enganyats. És per això que demanaríem una explicació ferma, serena, argumentada i convincent per part de l’empresa de Pedals, un reconeixement de les errades que hi va haver i una voluntat rotunda d’esmena.
Els Pedals de foc han crescut enormement en pocs anys gràcies al suport que hi ha donat els participants i el món ciclista cicloturista en general. Frustrar les esperances i aspiracions de part d’aquest col•lectiu, encara que només sigui per una qüestió d’imatge, només perjudicaria el propi ciclisme, que és el que ens mou a tots.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Rafael,
bona tarda. Com va tot? Jo vaig fer la Pedals non-stop l'any passat i no en tinc cap queixa. és una cursa on saps abans de començar que has de ser autosuficient en temes de mecànica i de menjar, ja que tot i que els avituallaments van estar ben organitzats aquell any, en 230km pot passar de tot. Si no ets conscient d'això potser no saps ben bé on t'estàs posant.
Una altra cosa és si el preu és adequat o no.
En definitiva, l'experincia de fa dos anys va anar molt bé.

Jordi Pons

Rafael Vallbona ha dit...

Celebro conèixer la teva opinió, aquest és l'objectiu d'aquest post.
O sigui quer demano a tothom que, dins la correcció i el respecte que ha d'inspirar l'intercanvi d'idees, ens doni la seva opinió sobre la cursa i l'porganització.