13/7/12

Un vídeo que val una marxa

Cansats de vídeos què, sota el reclam d’oferir imatges d’un esdeveniment ciclista interessant, a penes són penoses mostres de nul·la destresa tecnològica, us oferim el vídeo promocional de la Marxa Nocturna BTT Ciudad de Olivenza. Si per la qualitat de l’espot promocional fos, correríeu a inscriure-us-hi. 





Olivenza és una vila extremenya a tocar de la frontera amb Portugal i què fins fa una mica més de 200 anys va pertànyer a aquell país, raó per la qual el seu centre urbà te un marcat caràcter lusità. Allà el club ciclista Os Pelinhas organitza una marxa nocturna BTT no competitiva el dia 4 d’agost. La ruta, de dificultat mitjana donat que el territori te allà poques elevacions, te una distància de 52 kms. Al llarg del recorregut hi haurà instal·lats 2 punts d’avituallament sòlid i líquid i, en acabar, els organitzadors asseguren que ningú no es quedarà ni amb gana ni amb set, ni amb festa, que està garantida.
Com que en aquella terra fa una calor important, els preus de les inscripcions no us faran suar: 15 € els federats i 18 els que no ho esteu.
Potser no sereu allà per aquelles dates (tot i que en vacances no se sap mai), però per si de cas la cita el dia 4 d’agost a les 20h a la Plaça d’Espanya d’Olivenza (Badajoz).
No sortíssiu pas a entrenar aquesta ruta a ple sol. Per què us penseu que fan la marxa de nit? Dediqueu el temps a buscar uns fons fars.