19/10/09

Dos ceretans líders de la copa d’Espanya de ciclocros


Els corredors de Cerdanya José Antonio Hermida i Miki Bort són els líders destacats de la copa d’Espanya de ciclocros després de les dues primeres curses celebrades a Valladolid i Zamora. Ambdós es van imposar implacablement a les dues competicions, Hermida a elit i Bort a màster 40.
Mentre que el domini del corredor de Merida BTT ja s’esperava, l’eclosió de MIki Bort (Esports Iris - C.C,. Tupedala) va ser una sorpresa en l’ambient del ciclocros espanyol. Tot i que ben probablement no li va fer gota de gràcia haver de lluïr la bandera espanyola al maillot de líder, el de Puigcerdà concentrarà tots els seus esforços enguany en córrer la competició espanyola, abandonant la Copa Catalana que l’any passat va dominar abastament.
La pròxima cursa es corre a Euskadi el dia 8 de novembre.

4 comentaris:

Ernesto ha dit...

Tots dos són uns cracks i el Miki té mooooolta tela.
Salut!

miki ha dit...

Hola, primer de tot donar les gràcies a l'Ernesto, es un gran aficionat al ciclisme i persona que estima aquest esport. També al vallbona per escriure aquestes cròniques sobre un esport que móltes vegades només és noticia pel morbo que genera i no per l'esport i l'espectacle que mereix.
Voldría informar que he acabat segón de la Copa d'Espanya amb una cursa menys que no vaig fer per questións de feina,Campió de Catalunya amb l'Ernesto com a espectador de luxe i cinquè del Campionat d'Espanya que em diexa mal gust de boca tenint en compte que a falta de trecents metres de l'arribada una avaria em va treure tota opció de medalla de plata. Llàstima.
Gràcies i fins la propera.

Ernesto ha dit...

Miquel! com que no tinc cap altre forma de contactar amb tu, et vull felicitar pel campionat que vas fer, vaig seguir totes les curses des de casa (quin remei...).

Una llástima després de fer tota una cursa molt sobrada. Ey! I això que només competeixes a l'hivern, que si no... :-)) Molta salut!

Rafael Vallbona ha dit...

Gràcies a tots dos per les vostres aportacions i per seguir aquest bloc. Ben aviat dedicarem un bon post al ciclocross, una disciplina que ja ha deixat de ser 'la cara fosca del ciclisme' (en paraules d'en Miki, per recuperar el prestigi i afició que va tenir no fa pas tants anys.
I Enhorabona a en Miki pels seus èxits que, als que li som propers, ens emocionen.
Salut