25/3/10

"Volta": Al final de l'escapada, torn per a Voigt

Jens Voigt, ciclista alemany de l'equip Saxo Bank, ha guanyat aquest dijous la quarta etapa de la Volta a Cataluña, disputada entre Oliana i Ascó amb un trajecte de 209,7 quilòmetres. El vencedor ha arribat amb un temps de 4h.43:27, després d'una escapada, al final de la qual ha superat a l'esprint el campió d'Estònia, Rein Taaramae.

El ciclista català Joaquim Rodríguez (Katusha) ha arribat a la meta el el grup perseguidor principal, a 36 segons del guanyador, i continua de líder de la classificació general, seguit a deu segons pel seu company d'escapada dimecres i vencedor a la Seu d'Urgell, Xavier Tondo (Cervélo). Gràcies a l'escapada d'aquest dijous, Rein Taaramae (Cofidis) se situa en tercera posició, a 1,20 minuts de Rodríguez.
Aquest divendres, la cinquena etapa de la Volta es disputarà entre Ascó i Cabacés, de 181,2 quilòmetres. Els corredors trobaran el coll de Grau, de segona categoria, i els alts de Porrera i la Teixeta, de tercera. L'alt de la Figuera serà últim obstacle, a 13 quilòmetres de l'arribada.

"VOLTA" CLÀSSICA
Així eren els sprints finals d'etapa als primers temps de la cursa. La imatge reprodueix una arribada de 1924.

1 comentari:

Oriol ha dit...

Quina delícia les teves cròniques, Rafael! Moltes moltes gràcies.