12/11/10

Arenys de Munt acull la cinquena edició de les 3 hores de resistència en BTT per parelles

El Club ciclista Arenys de Munt celebra aquest diumenge dia 14 la cinquena edició de les 3 hores de resistència en BTT per parelles. El circuit està ubicat al parc de can Jalpí, un dels indrets emblemàtics de la vila maresmenca.
En aquesta edició compten amb un circuit una mica més llarg que de costum: més de 4 km de diversió i amb les característiques que el fan tan peculiar per la mescla de trams tècnics, pujades i baixades ràpides.
Aquest any, a més, els organitzadors volen fer destacar que compten amb un nou element que engalanarà encara més l’esdeveniment. Al costat de l’àrea de boxs hi ha el nou el monument a la independència.
Per segon any consecutiu, el CCAM muntarà un circuit per a nens i nenes que podran utilitzar a plaer durant el transcurs de les 3 hores de resistència. Perquè els més petits també tenen tot el dret de passar-s’ho bé, disposaran d’un circuit amb cons, cinta, tanques i fustes durant tot el matí.
I, amés i molt important, les inscripcions són a preus realment populars, 12 o 15 euroa segons si sou o no socis del club. Per a informació, inscripcions i reglament, cliqueu aquí: Club Ciclista Arenys de Munt