12/11/10

Teià, La Roca i Llavaneres tanquen la temporada de BTT a la serralada litoral

Diumenge 14 es corre a Teià (Maresme) la setena edició de la Teialada. Amb la celebració el proper dia 21 de la popular Prehistòrica a la Roca del Vallès, i de la jove Marxa cicloturista de Llavaneres el dia 28, es tanca la temporada de marxes BTT per la serralada litoral.

L’èxit de participació a totes les cites demostra que aquesta mena d’activitats són una excel•lent forma de promoure la bici i de difondre el coneixement i respecte envers el medi natural tant fràgil com és el d’aquest espai natural del Maresme.
La Teialada, que es disputarà aquest diumenge 14 a les 9 del matí, és una prova no competitiva amb bicicleta de muntanya pel Parc de la Serralada Litoral. Els participants podran optar entre tres itineraris: el blau, d'11 Km. amb un desnivell acumulat de 230 metres i dificultat baixa, el vermell, de 24 Km. amb un desnivell acumulat de 1.000 metres i dificultat mitjana, i el NEGRE, de 38 Km. amb un desnivell acumulat de 1.400 metres i dificultat alta.
La organització ha previst dos avituallaments i al final un esmorzar per a tots els participants inscrits. El preu d'inscripció és de 6€, inclosa l’ assegurança. Aquesta tarifa hauria de fer reflexionar a no pocs organitzadors d’aquesta mena de proves que cobren preus d’inscripció autènticament abusius, i a la Federació Catalana de Ciclisme, que no gasta ni cinc en el foment d’aquest esport de forma no competitiva malgrat que cobra un dineral exagerat per la llicència de cicloturisme.
La inscripció pot ser anticipada, fins al 12 de novembre fent un Ingrés al c/c de la Caixa Laietana núm. 2042 0060 09 3300011343 o al de La Caixa núm. 2100 1371 42 0100332980. Cal indicar el nom, cognoms i DNI del participant; o bé ell mateix dia de la pedalada a partir de les 8 hores. En aquest cas el preu serà de 8 €. Les places són limitades, és clar, i el lliurament de dorsals serà el mateix diumenge dia 14. Serà imprescindible presentar el resguard bancari i la butlleta d'inscripció omplerta.
Més info clickant a Teialada.